sluiten
sluiten

Logistiek

Bestellingen

Onze dienst telesales belt u wekelijks op de afgesproken dag en uur voor de opname van uw bestelling. Indien U dit wenst dan kan U ons natuurlijk ook zelf contacteren via telefoon, fax of e-mail om uw bestelling door te geven.

Leveringen

Indien uw bestelling is opgenomen voor 12u00, vindt de levering de dag erna plaats tussen het afgesproken tijdsvenster (bvb. Levering tussen 9u00 en 12u00). Om onze leveringen optimaal te laten verlopen hebben wij een tijdsvenster nodig van minstens 2 uur en is het belangrijk dat u vasthoudt aan uw vast bestel- en leveringspatroon.

Afhalingen

Bestellingen kunnen natuurlijk ook steeds worden afgehaald. U neemt contact op met onze dienst telesales en nog dezelfde dag kunnen uw bestelde producten klaarstaan op het afgesproken tijdstip, indien de bestelde producten voldoende in voorraad zijn.

Retour van leeg- en/of volgoed

  • Leeggoed
    Onze chauffeurs vullen bij terugname ons leeggoeddocument in en vragen u, na controle, het document voor leeggoedophaling te ondertekenen voor de teruggenomen aantallen en waarden. Wij voorzien in functie van uw bestelling plaats op de vrachtwagen om leeggoed terug te nemen. Indien u meer leeggoed wenst terug te geven, dient u dit te vermelden bij uw bestelling en het aantal terug te nemen colli’s door te geven. Indien u zelf leeggoedpallets voorbereidt, dient dit te gebeuren volgens de afgesproken procedures (op te vragen via uw salesaccount).
  • Volgoed
    Indien u volgoed wenst terug te geven dient u dit vooraf aan te vragen bij onze dienst telesales met vermelding van het product, het aantal, de vervaldatum en reden van retour. Zonder aanvraag zullen onze chauffeurs geen volgoed terugnemen.