sluiten
sluiten

Welkom

Welkom op de site van WDC Drinks, hoofdspeler op de Belgische markt van drankverdelers. Of u nu cafébaas, restauranthouder, hotelier, vereniging, events organisator of instantie bent: wij staan ter uwer beschikking  en stellen onze vakkennis tot uw dienst. WDC Drinks is voor u, of zal voor u worden, immers een bevoorrechte partner. Wij zijn erkende professionals binnen de distributie, bevoorrader van tal van café’s, hotels en restaurants. Wij leveren bier, water, soft drinks, non-alcoholische dranken, verfijnde wijnen, sterke dranken, warme dranken en tapinstallaties.

Een grote depot te Middelkerke, een high performance dienst naverkoop, een team van real estate en legal consultants ter uwer beschikking, alsook een team van commerciële professionals die u horen en aan uw kant staan, dragen allemaal bij tot het bieden van een service van grote omvang, gebaseerd op nabijheid en kwaliteit . Wij nodigen u graag uit om via deze site snel een duidelijk beeld van ons bedrijf te krijgen.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

Cuba Libre
Overpoortstraat 74, 9000 Gent
http://www.cubalibre.be/

Cuba Libre, een van de beste danscafé in Gent waar alle dagen ambiance is.

Maandag & Dinsdag Happy hour. Elke woensdag & vrijdag bottle night - fles sterke aan 25 €. Woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag wekelijks nieuwe acties.

CUBA%20LIBRE%20GENT%20FINAL.jpg

Zelf een feestje geven
Wil je zelf een feestje geven in Cuba Libre? Het kan !!
Stuur een mailtje naar info@cubalibre.be voor meer informatie

 

Wilt u klant worden?
Klik dan hier om al uw gegevens in te vullen en zo snel mogelijk te genieten van onze diensten.
Feesten - Evenementen.
Een feest of evenement gepland? Dan zijn wij uw ideale partner!
> Lees meer .

Online Horeca promotiefolder